tandartspraktijk de reus

Tarieven

Per 2013 zijn alle tarieven vastgesteld door de overheid. Dit houdt in dat u bij alle tandartsen in Nederland te maken heeft met dezelfde vastgestelde tarieven.

De tarieven zijn beschikbaar op de website van de KNMT (De Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde)

Betalen en declaraties bij uw zorgverzekering

De betaling van alle behandelingen in onze praktijk wordt verwerkt door Infomedics. Aan het einde van elke week worden de declaraties aan Infomedics doorgegeven.

Indien mogelijk biedt Infomedics de rekening ter vergoeding aan bij uw zorgverzekeraar. Indien de rekening niet of deels door uw zorgverzekeraar wordt vergoed, dan sturen zij u voor de eigen bijdrage een rekening. Omdat Infomedics geen inzage heeft in uw zorgpolis is het voor hun niet mogelijk te achterhalen waarom de rekening niet of niet volledig is vergoed. Hiervoor kunt u direct contact opnemen met uw zorgverzekering.

Het is daarnaast ook mogelijk dat Infomedics op basis van de afspraken met uw zorgaanbieder de rekening voor een behandeling rechtstreeks naar u toe stuurt. Nadat u de rekening hebt voldaan, kunt u deze zelf indienen bij uw zorgverzekeraar. Heeft u vragen over vergoedingen en/of de eigen bijdrage, dan verzoeken wij u contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Uiteraard hebben wij de nodige verplichtingen afgesproken met Infomedics met betrekking tot de vertrouwelijke behandeling van (persoons)gegevens. De inrichting van het proces is volledig in overeenstemming met de wet- en regelgeving.

Meer informatie over de betalingsvoorwaarden kunt u vinden op de website van Infomedics.

Contactgegevens

Telefoon klein 0599-620023
Adres klein Lilienthalplein 24 A
9501 XP Stadskanaal

Openingstijden

Ma-Do 8:00 - 17:00
Vr 8:00 - 12:00